Yetenek Sizsiniz Türkiye...Sihirbaz İskenderin Nefes Kesen İlizyon Gösterisi

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Sihirbaz İskender'in ilizyon gösterisi izleyicilerden yüzde 16 oy aldı.
Yetenek Sizsiniz Türkiye 


Yetenek Sizsiniz Türkiye'de üç genç bayan sahneye gelmesiyle başlayan ilizyon gösterisi bir kızın erkeğe dönüşmeiyle hızını artırdı. Kaybolan genç bayan tekrar başka bir yerden ortaya çıktı ve gösteriye devam etti. Asis tan bayanlardan birsinin iki kılıç üzerinde yatar bozisyon havada kaldığı anlar nefes keserken kılıç sayısının bire düşürülmesi ise izleyenlerin şaşkın bakışlarına denen oldu. Daha sonra o tek kılıcında altından alınmasıyla birlikte havada uçan asistan nefes kesti. Gösteri büyük alkış aldı.
Sihirbaz İskender yüzde 16'ya tepki gösterdi. Acun Ilıcalı ise ortamı yumuşatmaya çalıştı ama Sihirbaz İskender'in yüzde 16'ya verdiği büyük tepkiyi engelleyemedi.


Hülya Avşar: Havadaki bayanın hareket etmesi ilginçti.

Acun Ilıcalı: Çok gördüğümüz bir gösteriydi.

Sergen Yalçın: Gayet başarılı buldum.


Gösteri izleyicilerden yüzde 16 oy aldı.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
31 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı