Yetenek Sizsiniz Türkiye - Oğuz Engin'den İlizyon Gösterisi

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin eski yarışmacılarından olan Oğuz Engin'in para kaybetme ve kravattan yılan gösterisi Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının jürisini şoke etti. Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin geçen seneki finalistlerinden Oğuz Engin'den muhteşem manipülasyon şovu izleyenleri büyüledi. İşte Yetenek Sizsiniz Türkiye'de geceye damgasını vuran Oğuz Engin'in olağan üstü performansı...
Sergen Yalçın Hülya Avşar Yetenek Sizsiniz Türkiye 


Star TV ekranlarında yayınlan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına konuk olarak katılan Oğuz Engin sergilediği performansıyla geceye damgasını vurdu.

Oğuz Engin'in Hülya Avşar'a yaptığı örümcek şakası solunu kahklara boğarken Avşar kızını çok korkuttu.

İlk olarak yaptığı para kaybetme oyunu ile herkesi şoke eden Engin son olarak yaptığı kravattan yılan yapma gösterisiyle herkesi şoke etti.

Kravattan Yılan Yapma Gösterisi Herkesi Büyüledi
Yetenek Sizsiniz Türkiye'de sahneye çıkan yarışmacı önce stüdyodakilerden bir kravat istedi. Güvenlikçilerden bulunan sarı renkli kravat yarışmacının elinde bir yılana dönüştü.

Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı ve Sergen Yalçın'ın şaşkın bakışlarla izlediği gösteride kravatı el hareketleri ile kontrol eden yarışmaca, çalan Hint müziği eşliğinde kravatı dans ettirdi.

Çıkardığı tabanca ile üzerine gelen yılanı vurup öldüren yarışmacı ardından kravatı güvenlik elemanına geri verdi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
19 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı