Yetenek Sizsiniz Türkiye - Hülya Avşar'dan Bateri Şovu

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Hülya Avşar Bateri Şovu İle Salonu Kahkahalara Boğdu İzle... Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bateri şov yapacak yarışmacıdan önce sahneye fırlayan Hülya Avşar salonu kahkahalara boğdu. Yetenek Sizsiniz Türkiye jüri üyesi Hülya Avşar bateri çalma konusunda sınıfta kaldı.
Sergen Yalçın Hülya Avşar Yetenek Sizsiniz Türkiye 


Star TV ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayı sunduğu jüri üyeliğini Sergen Yalçın, Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı'nın yaptığı Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bir çok yarışmacı yarı finale yükselmek için bütün hünerlerini sergiledi.

Yarışmacı Erdal Erdoğan performansı öncesi sahneye fırlayan Hülya Avşar baterinin başına geçince salonu kahkahalara boğdu.



Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
12 Şubat 2013 Salı günü yayınlandı