Yetenek Sizsiniz Türkiye - Huduni'den Muhteşem İllüzyon Gösterisi

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Huduni'den Muhteşem İllüzyon Gösterisi İzle... Yetenek Sizsiniz Türkiye'de İllüzyon Gösterisi yapan Huduni herkesi şaşırtmayı başardı. Huduni Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2.turunda sergilediği performansıyla salonu büyüledi.
Yetenek Sizsiniz Türkiye 


Star Tv ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz yarışmanın dün akşam birbirinden yetenekli yarışmacılar geceye renk kattı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de dün akşam ilizyon gösterisiyle karşımıza çıkan Huduni sergilediği performansıyla herkesin beğenisini topladı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Huduni 2. turda yaptığı illüzyon gösterisi ile seyirciden %80 oy aldı ve bir üst tura yükseldi.

BSG Grubu Salonu Kahkahalara Boğdu (İZLE)

Star Tv ekranlarında yayınlanan “Yetenek Sizsiniz Türkiye” de yarışmacılar finale yükselmek için tüm hünerlerini sergiledi. Grup BSG, Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin canlandırmasını yaparak hem salonu hem de jüri üyelerini kahkahalara boğdu.

Grup BSG Yetenek Sizsiniz Türkiye'deki 2. tur performansı ile seyirciyi etkileyerek %87 oy alarak bir üst tura yükseldi.

Erkan Müftüoğlu Stand Up Gösterisi (İZLE)

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin ilk turunda stand-up gösterisi yapan Erkan Müftüoğlu 2. turda stand-up ve müzik ile şansını denedi ama solunu ve jüriyi etkilemeyi başaramadı Yetenek Sizsiniz Türkiye'den elendi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
18 Ocak 2013 Cuma günü yayınlandı