Yetenek Sizsiniz Türkiye - Fatih Akyıldız'dan Stand-Up Gösterisi

Yetenek Sizsiniz Türkiye Fatih Akyıldız stand-up gösterisi ile tüm salonu kahkahalara boğdu ve Yetenek Sizsiniz Türkiye'de geceye damgasını vuran isim oldu. Fatih Akyıldız muhteşem gösterisiyle Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin jürisini ve salonu kahkahalara boğdu.
Sergen Yalçın Hülya Avşar Yetenek Sizsiniz Türkiye 


Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına Samsun Çarşamba'dan katılan Fatih Akyıldız Stand-Up Gösterisi ile izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı. Birbirinden ilginç yarışmacıların performansı sergilediği gecede Fatih Akyıldız'ın stand-up gösterisi salonu kahkahalara boğdu.

Star TV'de ekrana gelen Yetenek Sizsiniz Türkiye ' nin yeni yarışmacısı Fatih Akyıldız stand-up gösterisi yarışmanın dün gece yayınlanan bölümüne damgasını vurdu.

Stüdyoda bulunan konukları ve jüri üyelerine keyif dolu anlar yaşatan Fatih Akyıldız, Yetenek Sizsiniz Türkiye jüri üyesi Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'dan evet almayı başardı.

BeyazGazete


Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
12 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı