Yetenek Sizsiniz Türkiye Burak Ve Kıvançtan İlizyon Final Gösterisi

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bugün büyük final performansları olacak. Yetenek Sizsiniz Türkiye finali saat 20.00'de STAR TV ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır.
Beşir Atalay Yetenek Sizsiniz Türkiye Şampiyon Atalay Demirci 


Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bugün büyük final performansları olacak. Yetenek Sizsiniz Türkiye finali saat 20.00'de STAR TV ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır.

Evet Yetenek Sizsiniz Türkiye'de beklenen gün geldi çattı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin en büyüğü kim olacak bu akşam belli oluyor. Büyük favori Atalay Demirci mi yoksa Minik aha Bayırlı mı yada başka bir final adayımı Şampiyon olacak.

Büyük final bu akşam saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Sizde desteklediğiniz yarışmacının ismini yazarak ' 1890′e SMS atarak destek olabilirsiniz.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
Atalay Demirci Hakkında
Ankara Yenimahalle Ticaret Lisesi Mezunu. 30 Mayıs 1999 tarihin de ilk kez sahneye çıkan Demirci 30 Haziran 2008 tarihi itibariyle Dünya Radyo ve Ankara Sanat Evi bünyesinde Toplam 1689 kez sahneye çıktı ( 0 RH Pozitif Stand_up Show ve Ortaya Karışık Tiyatro Oyunuyla ) Türkiye’nin dört bir yanında Kars’tan İzmir’e, Muş’tan Aydın’a ülkeyi karış karış gezen Demirci Türkiye’de sadece Erzurum,Hakkari,Iğdır ve Ardahan da gösteri yapmamıştır İlçelerl...
devamı
11 Mart 2013 Pazartesi günü yayınlandı