Yetenek Sizsiniz Türkiye Atalay Demirci Stand Up Gösterisi (3 Ocak 2012)

Atalay Demirci Stand Up Yetenek Sizsiniz Türkiye 30 Aralık 2012. Yetenek Sizsiniz Atalay Demirci full izle, Atalay Demirci Yetenek Sizsiniz 2. Tur stand up gösterisi, Atalay Demirci Yetenek Sizsiniz Türkiye 30 Aralık 2012, Yetenek Sizsiniz Türkiye Atalay Demirci Stan Up İzle. Atalay Demirci, Stand Up gösterisi ile tüm salonu kahkahalara boğdu ve Yetenek Sizsiniz Türkiye'de geceye damgasını vuran isim oldu.
Sergen Yalçın Hülya Avşar Beşir Atalay Cem Yılmaz Almanya 


Yetenek Sizsiniz Türkiye Atalay Demirci 2.Tur Yeni Gösterisi Full (TIKLAYINIZ)

Acun Ilıcalı'nın sunduğu, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın ile jürilik yaptığı Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan Atalay Demirci 2. turda yaptığı tek kişilik gösteri ile Cem Yılmaz'ı aratmadı.

Jüri ve seyirciye kahkaha dolu dakikalar yaşatan Atalay Demirci'nin kullandığı süre de diğer yarışmacılarınkinden fazlaydı. İlk elemede de kendinden çokça söz ettiren Demirci'nin ilk performansı da sosyal medyada büyük yankı bulmuştu.

Yarışmanın ikinci turunda yaptığı uzun gösterisi ile stüdyodakileri gülmekten kırıp geçiren Demirci, Sergen ve Hülya Avşar'a yaptığı sataşmalarla gösterisini eğlenceli bir şova dönüştürdü.Atalay Demirci, ikinci turda beğeniyle izlenen gösterisiyle salondaki izleyicilerin yüzde 98'inin ' evet ' oyunu alarak, yarı finale direkt katılma hakkı kazandı.

ATALAY DEMİRCİ KİMDİR?

İşte içimizden bir Kocapınarlı olan Şair, Tv-Radyo programcısı ve stand-up show yapan Atalay Demirci.

Atalay Demirci Kimdir:

Eğri Çağanın Hüseyin'in torunudur. Merhum Şahin Demirci'nin oğlu olan Atalay küçük yaşlarda babasını yitirmiş. 1976 yılında Ankara ' nın Nallıhan İlçesinde Temmuz ayının 8 günü hayata merhaba diyen Demirci ilk ve orta öğrenimini Amasya ' da tamamladı. 30 Mayıs 1999 tarihin de ilk kez sahneye çıkan Demirci 30 Haziran 2008 tarihi itibariyle Dünya Radyo ve Ankara Sanat Evi bünyesinde Toplam 1689 kez sahneye çıktı ( 0 RH Pozitif Stand_up Show ve Ortaya Karışık Tiyatro Oyunuyla ) Türkiye ' nin dört bir yanında Kars ' tan İzmir ' e, Muş ' tan Aydın ' a ülkeyi karış karış gezen Demirci Türkiye ' de sadece Erzurum,Hakkari,Iğdır ve Ardahan da gösteri yapmamıştır İlçelerle birlikte hesaplandığında Demirci bu anlamda bir rekor sahibidir Yurt dışında da toplam 150 kez sahne alan Demirci Almanya, Danimarka Hollanda, Kanada, Amerika, İsviçre, Tataristan, İtalya, Fransa ve Dubai de gösteriler yapmıştır 2000 yılından bu yana Dünya Radyo da Kelalaka isimli show programı yapan Demirci ' nin Satılık Gözyaşları ( 9 Baskı ) ve Kaleme Zeval Olmaz ( 3 baskı ) isimli 2 şiir kitabı vardır Halen Ses Tv de Akıl Küpleri isimli bir Tv Programı yapan Demirci Stand_up show ' uyla Dünya ' yı gezmeye devam ediyor. Bazı video kliplerini Dailymotion.com sitesinden aratabilirsiniz.


2 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı