Yetenek Sizsiniz Türkiye - Akrobasi Futbolun Şovu Büyüledi!

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Akrobasi Futbol'un şovu büyüledi!
Yetenek Sizsiniz Türkiye Futbol Sporu Alp Kırşan 

Türkiye'nin dört tarafından gelen yurdum insanının üstün performanslarıyla izleyenlere güzel anlar yaşattığı Yetenek Sizsiniz Türkiye ' de ilginç anlar ve şovlar yaşanıyor.
Yetenek Sizsiniz Türkiye ' nin dün akşamki bölümüne Akrobasi Futbol ' un şovu damgasını vurdu. Hababam sınıfı filminden repliklerinin de kullanıldığı şov ' da yarışmacıların yaptığı birbirinden zor akrobasi şovu hem seyircileri hem de jüriyi hayretler içinde bıraktı.
Hülya Avşar, zor akrobasi hareketlerinin yapıldığını görünce ' bu nasıl oluyor ya ' diyerek tepki gösterirken sahneye Alp Kırşan çıktı. Alp Kırşan bu hareketleri yapamayacağını ancak “Bayrak” isimli hareketi yapacağını söyledi.

Alp Kırşan yapılması oldukça zor olan bu hareketi yapması seyircilerden büyük alkış alırken, Acun Ilıcalı ' yı da şaşkına çevirdi.

BEYAZ GAZETE

Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
17 Şubat 2013 Pazar günü yayınlandı