Yetenek Sizsiniz Türkiye - Ahmet Yüksel'in Vücut Gösterisi

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Ahmet Yüksel'in Vücut Gösterisi
Hülya Avşar Acun Ilıcalı Ahmet Yüksel Yetenek Sizsiniz Türkiye 


Yetenek Sizsiniz'de yarışmacılar sahnede erotik dansa başlayınca Star TV görüntüyü blurladı, Acun şov sırasında başını çevirdi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de, TV tarihinde ender rastlanacak bir olaya imza atıldı. Sahneye çıkan bir dans grubu performansını sergilerken bir anda gruptan iki yarışmacı kucak dansı yapmaya başladı. Star TV, o iki yarışmacının bulunduğu bölümü blurlayınca ortaya tuhaf bir görüntü çıktı.

Acun Ilıca'nın o görüntüleri izlerken bir ara elini gözlerine siper ettiği görüldü. Hülya Avşar dans gösterisi için X'ya basarken, Acun Ilıcalı aynı dansı tekrarlattı. Star TV ise her iki performansta da erotik bölümü blurladı.Acun Ilıcalı, performansı yorumlarken, ' ben eğlendim ' deyip dans grubuna övgüler yağdırdı.

ACUN ' EVET ' , HÜLYA ' HAYIR ' DEDİ

Acun performansa ' evet ' derken, Hülya Avşar ' Hayır ' demeyi tercih etti. Eser ise oyunu ' evet ' ten yana kullandı.

Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
4 Kasım 2013 Pazartesi günü yayınlandı