Yetenek Sizsiniz Türkiye - 3 Direkşın Grubu Salonu Kahkahalara Boğdu

Yetenek Sizsiniz Türkiye - 3 Direkşın Grubu Salonu Kahkahalara Boğdu İzle... Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bir çok yarışmacı yarı finale yükselmek için hünerlerini sergiledi. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Komedi Gösterisi yapan 3 Direkşın Grubu salonu kahkahalara boğdu. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de izleyenlere keyif dolu anlar yaşatan 3 Direkşın Grubu seyircilerden %74 oy alarak yarı finale yükseldi.
Sergen Yalçın Hülya Avşar Yetenek Sizsiniz Türkiye 


Yetenek Sizsiniz Türkiye'da bir çok yarışmacı yarı finale yükselebilmek için bütün hünerlerini sergiledi.

Star TV ekranlarında yayınlanan jüri üyeliğini Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın üstlendiği Yetenek Sizsiniz Türkiye'de komedi gösterisi yapan 3 Direkşın grubu izleyiciyi kırdı geçirdi. Onur Çakmak ve arkadaşları (3 Direkşın) Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin ikinci turunda sergiledikleri performansla seyircilerden %74 oranında oy alarak yarı finale yükseldi.



Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
23 Şubat 2013 Cumartesi günü yayınlandı