Ünlü arabesk sanatçısı Güllü'den ameliyat itirafı

6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuşan Güllü, son haliyle görenleri şaşkına çevirmişti. Güllü bu sabah Söylemezsem Olmaz'a konuk oldu.
Söylemezsem Olmaz 


ZAYIFLAYINCA ÇOK ELEŞTİRİ ALDIM

Güllü, geçen hafta bir canlı yayına çıktım. O günden beri yüzümde yaralar çıktı. Zayıflamam insanların gözüne battı halkı rahatsız etti, dedi.

“AMELİYAT OLMADIM DEMİŞTİM ASLINDA TÜP MİDE AMELİYATI OLDUM”

Güllü, geçen hafta katıldığım yayında ameliyat olmadım demiştim ; aslında ben tüp mide ameliyatı oldum itirafında bulundu.

Güllü, bu benim ailevi sırrım olduğu için söylemedim. Aldığım tepkilerden dolayı açıklamak zorunda kaldım çok özel bir sebebi var o yüzden söyleyemiyorum. Yalancılıkla suçlandım kendime göre hakikaten çok önemli bir sebebim var. Doksan kiloyla ameliyata girdim obezitenin sınırındaydım. Ameliyattan önce iki ay yatağa bağlı kaldım, itiraflarında bulundu.

Hayat arkadaşı İlker Karaman: Aşık olduğum güllü kilolu olandı!

Evlilikle ilgili planlarım başka diyen ilker karaman'a güllü, aşkım bu planların 13 yıldır bitmedi şeklinde cevap verdi. Eğlenceli anların yaşandığı yayında ilker karaman, iyiki onu tanımışım çok seviyorum açıklamasında bulundu.

İlker Karaman, aşık olduğum kadın kilolu güllü'ydü ifadelerini kullandı.
Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
27 Mayıs 2016 Cuma günü yayınlandı