Türkan Şoray Beyaz Show'da

Cuma gecelerinin vazgeçilmezi Beyaz Show'un bu haftaki konukları Türkan Şoray, Yağmur Ünal, Serkan Şenalp­, Fettah Can'dı.
Beyazıt Öztürk Fettah Can Türkan Şoray Beyaz Show Yağmur Ünal 


Beyaz Show'a konuk olan Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, seyircilerin yoğun ilgisi karşısında duygusal anlar yaşadı.

1997'de Beyaz Show'un sunucusu Beyazıt Öztürk'le 1997 yılında birlikte kamera karşısına geçtiği ' Nihavend Mucize ' flminden bazı kesitlerde programda ekrana geldi.
Beyazıt Öztürk Hakkında
Babasının polis olması nedeniyle, ilk ve orta öğrenimini Anadolu'nun farklı illerinde tamamladı. O zamanlar iki aşamalı olarak yapılan üniversite giriş sınavının ilk aşamasını geçip ikincisini kazanamayınca, resim yeteneğini değerlendirebileceği düşüncesiyle güzel sanatlara yöneldi.Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Seramik-Heykel bölümünü kazandı. Aynı zamanda lisanlı basketbolcu olan Öztürk, üniversite eğitimini sürdür...
devamı
Türkan Şoray Hakkında
Türk sinemasında Sultan lakabıyla anılmaktadır. Fatih Kız Lisesi orta bölümünü bitirmiştir. 1960'larda sinema ile tanışmış, 1964'te 1. Antalya Film Festivali'nde "Acı Hayat" filmiyle en başarılı kadın oyuncu ödülünü almıştır. Dünyanın en çok film çeviren kadın oyuncusudur.[1] Hülya Koçyiğit, Filiz Akın ve Fatma Girik'le birlikte, Türk sinemasının bir dönemine damgasını vurmuş dört önemli kadın oyuncudan biri kabul edilir. Bu dörtlü içinde, tek yö...
devamı
28 Kasım 2015 Cumartesi günü yayınlandı