Survivor Ünlüler – Gönüllüler'de Eleme Heyecanı

Survivor Ünlüler – Gönüllüler'de Eleme Heyecanı İzle... Survivor Ünlüler – Gönüllüler yeni sezona Star TV'de başladı. Yapımcılığını Acun Ilıacalı'nın yaptığı Survivor Ünlüler - Gönüllüler bu yıl Panama'da gerçekleşiyor. Survivor 2013 Ünlüler – Gönüllüler'in dün akşam yayınlanan bölümündeki dokunulmazlık oyununu ünlüler kazanarak gönüllüleri oylamaya gönderdi. Gönüllüler adadan gitmesi için içlerinden bir arkadaşlarını yazmak zorunda kaldılar.
Survivor Panama Ünlüler 


Ünlülerin kazandığı dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden Gönüllüler takımından arkadaşlarının seçtiği bir isim adaya veda etmeye aday olacak. Gönüllüler Emel'i seçerek Duygu ile SMS'e gönderdi.

Survivor Ünlüler - Gönüllüler'in dün akşam yayınlanan yeni bölümüne ünlüler takımındaki Erhan ve Dağhan kendi yaptıkları sandalla denize açılarak balık tuttular. Ünlüler'in bu davranışları sosyal medyada da gündem oldu.


Gönüllüler Birbirine Girdi

Survivor'da heyecan tüm hızıyla sürerken Gönüllüler ekibinin kaybettiği ödül yarışmasından sonra yaşanan gerginliklerin ardı arkası kesilmedi. Ünlülere karşı yarışmaları kaybeden gönüllüler ekibinde sinirler gerildi. Gönüllüler adasında Bozok ve Duygu'nun sürekli kavga etmeleri ekibin moralini bozdu.

SURVİVOR'DA GERİZEKALI KAVGASI

Ödül yarışmasında kaybeden gönüllülerde SMS oylamasına kalan ve yarışmadan ayrılabilecek yarışmacılardan olan Duygu, kendi ekibiyle sert bir tartışma yaşadı. Bozok ise Duygu'ya ' Konuşmalarınla herkesi rahatsız ediyorsun ' dedi. Duygu'nun kendisine 'gerizekalı' dediğini iddia ettiği Bozok ise ' Gerizekalı demek küfür mü? Gerizekalısın ' dedi.

Sinirleri bozulan ve ağlamaya başlayan Duygu ise ağlayarak yaşadıklarını kameralar karşısında ifade etti.

25 Mart 2013 Pazartesi günü yayınlandı