Survivor'da sinirler gerildi

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da Acun Ilıcalı büyük bir sürprize imza atarak Romanya takımı ile oyunu kazanan ünlüler takımını yarıştırdı.
Survivor Romanya Acun Ilıcalı 


Romanya'ya karşı ilk başlarda büyük bir üstünlük kuran ünlüler takımı oyunu bir ara 6-1'e kadar getirdi. Daha sonra oyunu dengeleyen Romanya öne geçerek yarışmayı 10-8 kazandı.

NİHAT DOĞAN SİNİRLENDİ

Romanya takımına karşı oyuna alınmayan Nihat doğan takım arkadaşlarına tepki gösterdi.

Oldukça sinirli olduğu gözlenen Doğan ' Her seferinde kafanıza göre takım çıkarıyorsunuz. Bir sorun bize oynuyor muyuz oynamıyor muyuz? Pikiniğe gelmedik ki. Yokmuşuz gibi davranmayın. Ben de oynamak isyoruz. Buraya amigoluk yapmaya gelmedik. ' diye konuştu.

Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
25 Şubat 2018 Pazar günü yayınlandı