Survivor'da düşmanlar barıştı

Geçen sene yayınlanan Survivor ' da Berna ve Sahra tekme tokat birbirine girmiş ve kavga sonrasında Berna diskalifiye olmuştu.
Survivor Acun Ilıcalı Survivor All Star 2015 


Bu sene yayınlanan Survivor ' da en iyi yarışmacıları çağıran Acun Ilıcalı, düşman olarak nitelendirilen iki yarışmacıyı da davet etmişti. Daha önceki oyunlarda bu gerginlik bu seneye de yansısa da , akşam yayınlanan bölümde Sahra ve Berna arasında barış rüzgârları esti.

Adaların birleşmesinin ardından ikilinin birbirine nasıl davranacağı merak konusu olurken, yarışmacıların uzun süre konuşmalarının ardından birbirlerine sarıldılar.

Berna ve Sahra arasındaki buzların erimesi ise ikilinin arasında kalan Begüm ' ü sevindirdi.

Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
Survivor All Star 2015 Hakkında
Survivor All Star 2015...
devamı
20 Mayıs 2015 Çarşamba günü yayınlandı