Survivor Atakan’ın sağlık durumu nasıl? İşte doktorların Atakan kararı…

Survivor 2016'da oynanan NBA ödül oyununda baygınlık geçiren Avatar Atakan herkesi üzmüştü. Atakan'ın son durumunu ile ilgili açıklama ise Survivor doktoru Metin Kuş ' tan geldi. Peki Avatar Atakan ' ın durumu nasıl?
Survivor Avatar Türkiye Acun Ilıcalı Ünlüler 


Survivor 2016 NBA ödül oyununda büyük bir kaza atlatan Avatar Atakan, oyunun ardından hemen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından MR ' ı çekilen Atakan ' ın doktoru Metin Kuş, Atakan ' ın seyahat etmesinin doğru olmayacağını kendisine bildirdi. Doktor Kuş, konuyu Türkiye ' deki arkadaşlarıyla da paylaştığını ve alınan ortak bir fikirle Atakan ' ın NBA ödülünde takımını yalnız bırakması gerektiğini söyledi.

Yaşanan bu talihsizliklerin ardından durumu olgunlukla karşılayan başarılı yarışmacı, “Ben buraya gezip tozmaya değil, finale gitmeye geldim. Sağlığım için böylesi daha iyiyse hayırlısı oldun” ifadelerini kullandı.



ATAKAN İÇİN HERKES SEFERBER OLDU

NBA ödülü için havuzda kıyasıya mücadele veren Ünlüler ve Gönüllüler yarışma sırasında talihsiz bir an yaşadı. Yarışmacıların ipin ucunda sallanan engellerin kendilerini devirmelerine izin vermeden parkuru tamamlamaları gerekiyordu. Fakat Avatar Atakan yarışırken engelden kaçamıyor ve kafasına aldığı darbe ile birlikte havuza düştü. Havuzdan çıkamayan Atakan için herkes seferber oldu.

Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
26 Mayıs 2016 Perşembe günü yayınlandı