Söylemezsem Olmaz Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi hakkında bilgi verdi

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy uzun süredir herhangi bir dizide rol almamıştı. Medcezir ' den sonra Çağatay Ulusoy tekrardan ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy ' un yeni dizisinin ismi ve hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli olmadı..
Jack Nicholson Çağatay Ulusoy Söylemezsem Olmaz Dizi Oyuncusu Ay Yapım 


Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy uzun süredir herhangi bir dizide rol almamıştı. Medcezir ' den sonra tekrardan ekranlara dönmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy ' un yeni dizisinin ismi ve hangi kanalda yayınlanacağı hakkında kesin bir bilgi yok ancak alacağı ücret belli oldu.

Yapımcılığını yine Ay Yapım ' ın üstleneceği Çağatay Ulusoy ' un yeni dizisi ünlü Köstebek filminden esinlenilecek. Başrollerinde Di Caprio, Jack Nicholson gibi isimlerin oynadığı Köstebek filminden uyarlanacak olan dizinin ismi henüz kesinlik kazanmadı.

Aylık 200 Bin TL!

Çağatay Ulusoy ' un yeni diziden bölüm başı 50 bin TL, aylık 200 bin TL kazanacağı iddia edildi. Ulusoy en son ' Delibal ' filmiyle sevenlerinin karşısına çıkmış daha sonra dil eğitimi için Amerika ' nın yolunu tutmuştu.

Çağatay Ulusoy Hakkında
2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Yarışma öncesi İstanbul Üniversitesi'nde peyzaj bölümünde okudu ve oyunculuk dersleri aldı. Adını Feriha Koydum dizisinde Emir karakterini canlandırmaktadır. 2011 yılında sinema ekranlarına taşınan 'Anadolu Kartalları' filminde ' Üsteğmen Ahmet Onur' karakterini canlandırmıştır. ...
devamı
Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
23 Mart 2016 Çarşamba günü yayınlandı