Seda Bakan: Rihanna 'Found Love'

TV 8 ekranlarında Eser Yenenler, ibrahim büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte sunduğu 3 Adam'ın bu haftaki konukları ' Kardeş Payı ' dizisinin oyuncuları Seda Bakan, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'di.
Murat Cemcir Seda Bakan 3 Adam Eser Yenenler Oğuzhan Koç 


Programda Seda Bakan'a geçtiğimiz hafta konuk olduğu Dada Dandinista'da detone olduğu anlar hatırlatıldı. Bunun üzerine Seda Bakan kendisini kanıtlamak isterken, bir anda sahneye fırladı.

Sahnede Rihanna'nın ' Found Love ' şarkısını söyleyen Seda Bakan'ın performansı ise sosyal paylaşım sitesi Twitter'da alay konusu oldu.

BEYAZ GAZETE

Seda Bakan Hakkında
Üniversiteden sonra TÜRVAK'ta oyunculuk eğitimi alan Seda Bakan, hálá orada oyunculuk derslerini sürdürmektedir. "Sana Mecburum", ilk oyunculuk deneyimidir. Oyunculuk hakkında düşüncelerini "Oyunculuk her zaman aklımdaydı. Küçük yaşlarda bile sinemaya gittiğimde kendimi beyazperdede hayal ederdim." cümlesi ile açıklıyor. Terazi burcu olan Seda Bakan bununla ilgili olarak "Evet, dakikam dakikama uymaz mesela... Böyle bir sorunum var ve çevre...
devamı
Eser Yenenler Hakkında
Eser Yenenler, ekranların son komik adamı; 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yazarı ve en yetenekli oyuncularından biri. Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiş. Eser Yenenler, her sene "Çakırke...
devamı
29 Ocak 2015 Perşembe günü yayınlandı