Sansürcü Twitter'in sahtekarlığı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti sırasında dün Twitter'da trend topic olan #WeLoveErdogan hashtagi Twitter tarafından kaldırıldı!
Cumhurbaşkanı Twitter Melih Altınok Recep Tayyip Erdoğan 


Yüzbinlerce tweetin atıldığı hashtagin neden kaldırıldığı muğlaklığını korurken, Melih Altınok ATV'deki sabah programında bu konuyu gündeme taşıdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Güvenlik Zirvesi için ABD'ye giderken Twitter, skandal bir uygulamaya imza attı. 300 bin mesajla Twitter'ı sallayarak dünya da TT listesinde birinci olan #WeLoveErdogan etiketine Twitter tarafından sansür uygulandı. 300 bin tweet atılan ve 149 bin 305 RT alan #WeLoveErdoğan etiketi TT listesinin 1.sırasından düşürüldükten sonra silindi.

TWİTTER'DAN SKANDAL DEĞİŞİKLİK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti sırasında Twitter üzerinden başlatılan #WeLoveErdogan etiket kampanyası dakikalar içerisinde dünya gündemine girdi. Ancak Twitter WeLoveErdogan etiketine 2 saat tahammül edebildi.

Twitter 300 bin kişinin katıldığı Erdoğan'a destek etiketini kaldırıp onun yerine sadece 900 tweet alan #TürkDiktatörüABD ' adlı çirkin etiketi koydu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek için vatandaşlar tarafından açılan ' #WeLoveErdogan ' başlıklı ' hashtag ' kısa sürede büyük ilgi görmüş, TT listesinin 1.sırasına oturmuştu.

TWITTER TEPKİLERE DAYANAMADI

Gelen yoğun tepkiler sonrası Twitter, ' #WeLoveErdogan ' başlıklı ' hashtag ' i yeniden paylaşıma koydu.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
30 Mart 2016 Çarşamba günü yayınlandı