Salih Keçeci'den olay sözler

TV 8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programının yorumcularından Salih Keçeci'nin kadınları şeytana benzetmesi diğer yorumcuları sinirlendirdi. Keçici'ye sert sözlerle yüklenen isimler ünlü magazinciyi ayrımcılık yapmakla suçladı.
Tv8 Kadına Şiddet 


“KADIN ŞİDDETİ HAK EDİYOR”
Bir öğretmenin kocasını aldattığı haberini paylaşan Keçeci'nin, “Her zaman kadına şiddete hayır dedim ancak bazen öyle ekstra örnekler oluyor ki kadın şiddeti hak ediyor.” sözleri ise gerginliği artırdı. Keçeci'nin sözlerini kesen Funda Özkalyoncuoğlu, “Kimse şiddeti hak etmez. Allah'ın yarattığı bir kula hak ediyor diye bir cümle kuramazsınız. Parmağınızı dokunduramazsınız. Hukuk ve vicdanı sorumluluğu vardı” diyerek tepkisini dile getirdi.

“CEZAMI KENDİM VERİRİM”
Keçeci bu sözlere “O öğretmenin başında gelen benim başıma gelse ne hukuk ne kanun tanırım, ben kendi cezamı kendim veririm. Suçumu da girer çekerim.” diyerek cevap verdi. Salih Keçeci'ye sosyal medyadan eleştiri yağmuru gelirken ünlü magazinci reklam arasından sonra sözlerine açıklık getirmek zorunda kaldı. Keçeci, “Bazı insanlar bazı şeyleri hak ediyorlar” diyerek sözlerinin arkasında durdu.
22 Ocak 2015 Perşembe günü yayınlandı