Rüküşlüğün tarifini yeniden yaptı

Sık sık ünlü manken Kendall Jenner'ın stilini taklit eden Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde katıldığı tenis maçında da giydiği kıyafetlerle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.
Serenay Sarıkaya Beyazgazete Beyaz Gazete 


Serenay Sarıkaya ve sevgilisi Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde Maria Sharapova ile Çağla Büyükakçay ' ın tenis maçını izledi.

Sosyal medyada sık sık ünlü manken Kendall Jenner'ın stilini taklit etmesi nedeniyle eleştirilen Sarıkaya, tenis maçını izlerken Jenner'ın geçtiğimiz günlerde basketbol maçı izlerken giydiği kıyafetlere benzer kıyafetler giymesiyle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Serenay Sarıkaya Hakkında
Latin dansları ve şarkı söyleme konusunda da oldukça yetenekli olan Sarıkaya, tenis ve voleybol sporlarını yapmaktadır. Plato Film'de oyunculuk eğitimi almıştır. Ayrıca Serenay Sarıkaya, Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'nda da, Türkiye'yi temsil etmiştir ve yarışmada dördüncü olmuştur ve Jüri Özel Ödülünü almıştır. Adanalı dizisinde Adanalı Yavuz'un kızı Sofia'yı canlandırdı.Şu sıralarda Lale Devri dizisinde Yeşim ...
devamı
Beyaz Gazete Hakkında
Günün sıcak gelişmeleri ve çarpıcı haberleriyle hafta içi her gün saat 13:30'da, canlı yayında Beyaz TV'de!...
devamı
28 Kasım 2017 Salı günü yayınlandı