Pascal Nouma Survivor'dan elendi

Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu. Konseyde çıkan sonuçlara göre bu hafta adaya veda eden isim Ünlüler Takımı'ndan Pascal Nouma oldu.
Survivor Türkiye Beşiktaş Pascal Nouma Ünlüler 

Pascal Nouma'nın elenmesi sonrası ise adada duygusal anlar yaşandı. Pascal'ın isminin açıklanmasıyla birlikte Berna da söz yaşlarına boğuldu. Berna'yı teselli eden Pascal, elenmesinin ardında 15 yıldır spor yapmadığını ve çok yorulduğunu ifade ederek ' Ben rahatlık istiyorum. Eve gitmek istiyorum. ' dedi.

PASCAL NOUMA KİMDİR ?

6 Ocak 1972 tarihinde doğan Kamerun Asıllı Fransız eski futbolcudur.3 erkek 3 kız kardeşi olan Pascal Nouma Paris ' de yaşıyor. Saint Gratien alt yapısında futbola başlayan Pascal sırasıyla PSG genç takımı, Lille ve Caen formalarını giymiştir. 1994 yılında Paris ' e dönen Pascal Nouma 2000 Beşiktaş ' a transfer oldu.

Disiplinsiz hareketleri nedeniyle oldukça eleştirilen Pascal Nouma yaptığı hareketler nedeniyle Beşiktaş ' ta oynadığı dönem bir çok kez ceza almıştır. Beşiktaş taraftarlarının yoğun istek ve baskıları üzerine 2002 – 2003 sezonunda tekrardan Beşiktaş ' a transfer olan Pascal Nouma 44 maçta 22 gole imza attı.

Fenerbahçe maçında yaptığı hareketle Beşiktaş ile ilişkisi kesilen Pascal Nouma Türkiye ' yi çok sevdi ve yaşamını burada sürdürmeye devam ediyor.

BEYAZ GAZETE


7 Mayıs 2015 Perşembe günü yayınlandı