Ortak Akıl - Hüseyin Gülerce: Zaman Gazetesi, manşetlerini Fuat Avni'nin tweetlerinden atıyor

Ortak Akıl programında gündemi yorumlayan Gazeteci Yazar Hüseyin Gülerce, Twitter üzerinden yaptığı yorum ve 'operasyon duyuruları' ile fenomen haline gelen Fuat Avni'nin, kendisine suikast olacak iddiasına yanıt verdi.
Ortak Akıl Pensilvanya Türkiye Cumhuriyeti Hüseyin Gülerce Zaman Gazetesi 


Usta Gazeteci, 'Hüseyin Gülerce itirafçı oldu' diyorlar. İtirafı kim yapar? Suçlu yapar. Ben suç işlemedim. Böyle bir şey söz konusu değil. Cemaatin itirafçısı oluyorsam demek ki; cemaatin işlediği suçlar var, ben bunlardan haberdarım, cemaatin suçlarını mı itiraf edeceğim? Yani o zaman suçu kabul ediyorsunuz. İtirafçılık bana göre kötü bir şey. Ama devlet millet adına yapılmış suçlar varsa evet birisi de bunları itiraf etsin' ifadelerini kullandı.

FUAT AVNİ NEDEN GÜLERCE'Yİ HEDEF GÖSTERİYOR?

'Siz tabanının kafasını karıştırıyorsunuz. Benim hizmet tabanında menfi bir intibam yok ki. Hatta belki de onların en çok sevdiği insanlardan birisiyim. Mana da ondan veremiyorlar' diye konuşan Gülerce şunları söyledi:

'Bugün anlattıklarımdan sonra tabandaki vicdanlı insanların 'Bir düşünelim, Gülerce'nin somut anlattığı şeyler var' diye düşünecekleri için Fuat Avni beni hedefe koyuyor.

Bende buradan Fuat Avni'yi savcılığa ihbar ediyorum. Bu Fuat Avni kimse savcılar da şikayetçi. Amerika'ya başvurdular. Amerika Fuat Avni'nin hesabını vermiyor. Twitter da vermiyor. Ey Türkiye neler dönüyor. Fuat Avni Pensilvanya merkezli bir istihbarata havuzudur.

'ZAMAN GAZETESİ MANŞETLERİNİ FUAT AVNİ'NİN TWEETLERİNDEN ATIYOR'


Fuat Avni'nin cemaatle bal gibi ilişkisi vardır. Çünkü Zaman Gazetesi manşetlerini Fuat Avni'nin tweetlerinden yapıyor. Savcılara suç duyurusnda bulunuyorum. Beni gerekçe gösterebilirler. Fuat Avni tweetlerinde bana suikast yapılacağını söylüyor. Bu beni hedef göstermektedir. Hayati bir tehditle karşı karşıyayım. Amerika bu gerekçeyle Fuat Avni'nin hesabını Türkiye Cumhuriyeti savcılarına vermelidir. Ortada fiili bir şey var.' BEYAZ GAZETE
Hüseyin Gülerce Hakkında
İlkokulu Enez'de, ortaokulu Keşan'da bitirdi. Edirne Öğretmen Okulu'nda okudu. İstanbul Yüksek Öğretmen Okulu'nu ve İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik bölümünü bitirdi. İstanbul'da 1969-1977 yıllarında Yeniden Milli Mücadele dergisinde ve Bayrak gazetesinde muhabirlik ve köşe yazarlığı yaptı. Yalova Lisesi fizik öğretmenliği ve müdürlüğü ile Bursa Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.Anavatan partisinden milletvekilig...
devamı
21 Aralık 2014 Pazar günü yayınlandı