Ortak Akıl - Hüseyin Gülerce: Hanefi Avcı'ya kumpas kuruldu

Gazeteci-Yazar Hüseyin Gülerce, Yargıtay 9. Ceza Dairesi tarafından 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasını onanan eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'ya kumpas kurulduğunu savundu. Gülerce, bu kararın paralel yapının bir güç gösterisi olduğunu da söyledi.
Türker Akıncı Hüseyin Gülerce Hanefi Avcı Paralel Yapı Devrimci Karargah Örgütü 


Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın sunduğu Ortak Akıl programında gündemi yorumlayan Gazeteci-Yazar Hüseyin Gülerce, Hanefi Avcı ile ilgili konuştu. Gülerce, kendisine milletvekilliği vaadedildiği iddilarına da yanıt verdi.

Yargıtay 9. Ceza Dairesi, 'Devrimci Karargah Örgütü' davasında yargılanan eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'ya 'örgüt üyelerine yardım' suçundan verilen 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasını onadı.

Karar üzerine konuşan Hüseyin Gülerce, 'Sayın Avcı'ya bir kumpas kurulduğuna inanıyorum. Bir kitap yazdı, o kitap paralel yapı dediğimiz en fazla bin kişilik yapıyı rahatsız etti. Ve çok mahir oldukları şimdi anlaşılıyor. Bir uzmanlık alanına dönüştü bunların bu kumpas becerileri' diye konuştu.

Hüseyin Gülerce Hakkında
İlkokulu Enez'de, ortaokulu Keşan'da bitirdi. Edirne Öğretmen Okulu'nda okudu. İstanbul Yüksek Öğretmen Okulu'nu ve İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik bölümünü bitirdi. İstanbul'da 1969-1977 yıllarında Yeniden Milli Mücadele dergisinde ve Bayrak gazetesinde muhabirlik ve köşe yazarlığı yaptı. Yalova Lisesi fizik öğretmenliği ve müdürlüğü ile Bursa Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.Anavatan partisinden milletvekilig...
devamı
28 Aralık 2014 Pazar günü yayınlandı