O soru her şeyi ortaya koydu

ATV'de yayınlanan Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Yanıtlıyor programına bağlanan seyirci, çocuklarımızın televizyonda yayınlanan programdan nasıl etkilendiğini ortaya koyuyor.
Nihat Hatipoğlu Atv 


37 gün önce ranzasında boynunda iple asılmış bir şekilde çocuğunu bulduğunu söyleyen seyircinin üzüntüsü ekranlara yansıdı. Konuyla ilgili açıklama yapan Nihat Hatipoğlu'nun ise gözleri doldu. Olayın aslı ise sonradan ortaya çıkmaya başladı. Çocuğun televizyondan izlediği programdan etkilenerek, evde çok hareket yaptığı ortaya çıktı. Çocuğun izlediği şeyin etkisinde kalmış olabileceği değerlendirildi.

İNSANLARIN ELİ YAKANIZDA

Televizyon kanallarına seslenen Hatipoğlu “ Herkes sorumluluk sahibi, her film, her program göstericisi, her format belirleyici sorumluluk sahibidir. Yani dünya kazanmaktan ibaret değildir. Dünya reytingden ibaret değildir. Hayatta başka şeyler var. Yaptığınız her şeyin, her sözün toplumda bir karşılığı var. Yankısını bulmak zorundasınız. Yoksa dünya ve ahirette insanların eli yakanızda, Allah'ın da hesabı başınızda olur.” dedi.

BEYAZ GAZETE
24 Nisan 2015 Cuma günü yayınlandı