O Ses Türkiye Gökhan Yorgunluktan Uyudu

TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de düello heyecanı yaşanırken, jüri koltuğunda oturan Gökhan Özoğuz'un uyuması eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.
Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye Sempatik Türkiye 


O Ses Türkiye'nin yaramaz çocuğu yine haber olmayı başardı. Sempatik hareketleri ile herkesin beğenisini kazanan Gökhan Özoğuz, jüri koltuğunda uyuyakalırken izleyenleri de güldürdü.

Gökhan, Acun'un ' Neden uyudun ' sorusuna ' Sadece gözlerimi kapatmıştım, uyuyakalmışım ' sözleriyle cevap verince izleyicileri güldürdü. Gökhan'ın bu halleri ise izleyenleri gülme krizine soktu.

BEYAZ GAZETE



Gökhan Özoğuz Hakkında
Gökhan Özoğuz (d. 11 Ekim 1976), Athena grubunun solisti ve Hakan Özoğuz'un ikiz kardeşi. 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi For Real adlı şarkıyla temsil ettiler. Bu şarkı 195 puanla 4. oldu ve Türkiye Eurovision tarihinde en fazla puan alan şarkı oldu. Ayrıca 2013-2014 yayın döneminde Star Tv'de yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye isimli müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmaktadır. 201...
devamı
O Ses Türkiye Hakkında
O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 2011'de Türkiye'de Show TV'de yayınlanmaya başlanan, 2012–2013 sezonu için Star TV ile anlaşan ve 2013–2014 sezonu için tv8 de format değiştirerek adı O Ses Çocuklar olan yaşları 7-14 arasında değişen çocukların yarıştığı yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, ses yarışması programıdır. Yarışmanın kuralları O Ses Türkiye programında dört jüri ve bi...
devamı
14 Ocak 2015 Çarşamba günü yayınlandı