O Ses Türkiye'de Ayda Mosharraf'tan 'Evlerinin Önü Boyalı Direk' (Tamamı)

O Ses Türkiye - Ayda Mosharraf'tan 'Evlerinin Önü Boyalı Direk ve İsyan' İzle... O Ses Türkiye'de 'Ayda Mosharraf' fırtınası devam ediyor. O Ses Türkiye'de Ayda Mosharraf seslendirdiği 'Evlerinin Önü Boyalı Direk' şarkısıyla geceye damgasını vurdu. O Ses Türkiye'de Erkam Aydar ile eşleşen Ayda Mosharraf 'Evlerinin Önü Boyalı Direk' şarkısıyla jüriden ve seyirciden tam not aldı. Ayda O Ses Türkiye'de ilk olarak 'Beni Benden Alırsan' parçasını seslendirdi. Ayda O Ses Türkiye yarışmasında Erkam'ı eleyerek finale yükseldi. Salondaki seyircilerin isteği üzerine Ayda çeyrek finalde seslendirdiği 'İsyan' parçasını tekrar söyledi.
İngiltere Hülya Avşar Murat Boz İran Mustafa Sandal 


AYDA MOSHARRAF'TAN 'İSYAN' (TAMAMI)



Erkam'ın O Ses Türkiye'de macerası sona erdi. Büyük düelloda Ayda ile karşı karşıya gelen Erkam, Ayda ' yla girdiği tarihi oylamadan yenik çıktı. Ayda O Ses Türkiye ' de finalin yolunu tutarken, gözyaşlarına boğuldu.

O Ses Türkiye dün gece tarihi bir oylamaya sahne oldu. Büyük düelloda Ayda Mosharraf direkten döndü. Ayda yarı finalde kötü bir performans göstermesine karşın, “İsyan” adlı şarkıdaki müthiş performansının etkilerini yarı finalde gördü. Ayda kötü performansına rağmen oylamada yüzde 59'luk oyla Erkam'ı eledi.

Oylama öncesi hislerini dile getiren Ayda canlı yayında duygu dolu anlar yaşadı. “Şarkı söylemek ve sahnede olmak benim için bambaşka birşey.” diyen Ayda heyecandan ağladı.

Oylama sonucu yarı finalde Erkam'ı eleyerek finale kalan Ayda Mosharraf gözyaşlarına boğulurken, müthiş kapışma sonrası Ayda seyircilerin isteği üzerine büyük ses getiren “İsyan” adlı şarkısını yeniden seslendirdi.

O Ses Türkiye'de Finale Kalan İsimler...

O Ses Türkiye'de finale Murat Boz'un takımından Ayda Mosharraf ve Berkan Taşkın, Mustafa Sandal'in takımından Mustafa Bozkurt, Hülya Avşar'ın takımından da Onur Uğuş kalmayı başardı.

Ayda Mosharraf Kimdir?

İsveç'in Göteborg Şehrinde doğan Ayda Mosharraf O Ses Türkiye yarışmasına İngiltere'den katıldı. Babası İran'lı Annesi Türk olan Ayda Mosharraf kendini Türkiye'ye müzikle tanıtmak istiyor. Daha önce Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan Ayda'yı Acun Ilıcalı O Ses Türkiye Yarışmasına yönlendirmişti.

Öğrenci olan Ayda 22 yaşında ve geçen sene Hülya Avşar tarafından yarışmadan elenmişti. O Ses Türkiye yarışmasında ise üç jüri üyesini birden döndürmeyi başardı. Elemelerde Elemede Kings Of Leon'dan Sex On Fire parçalarını seslendirdi. Yarışmada Murat Boz'u seçen Ayda Mosharraf final için çok iddalı.

Hülya Avşar ve Hadise Erkam'ı İltifatlara Boğdu

O Ses Türkiye yarı finalinde Erkam'ın şarkısını dinledikten sonra iltifatlara başlayan bayan jüri üyeleri Hadise ve Hülya Avşar, Erkam'ın gönlünü fethetti. O Ses Türkiye yarı finalinde önce Hadise ardından Hülya Avşar Ekam'ın ne kadar yakışıklı ve karizmatik olduğunu söylemeden edemedi.

> O SES TÜRKİYE'DE FİNALE DOĞRU (TIKLA) <

Murat Boz Hakkında
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 senesinde Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’nü burslu olarak kazandı ve 2003 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere, birçok sanatçıya albüm ve konserlerinde vokallik yaptı. Sanatçı, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalış...
devamı
12 Şubat 2013 Salı günü yayınlandı