Nur Yerlitaş'ın meme kanseri olduğu ortaya çıktı

' İşte Benim Stilim ' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran modacı Nur Yerlitaş, meme kanserine yakalandı. Haberi, ilk duyuran Beyaz TV'nin ' Söylemezsem Olmaz ' programıydı.
Fatih Ürek Hastane Nur Yerlitaş Demet Akalın 


' Söylemezsem Olmaz ' bugün üzücü bir son dakika gelişmesi ile açıldı. ' İşte Benim Stilim ' yarışmasıyla şöhrette zirve yapan ünlülerin modacısı Nur Yerlitaş kansere yakalanmıştı. Yerlitaş'ın göğüs küçültme operasyonu için gittiği hastanede yapılan tetkiklerde meme kanseri olduğu ortaya çıktı. Hastalığın birinci evresi olduğu için derhal ameliyat kararı alındı. Ve Nur Yerlitaş, Maslak Acıbadem Hastanesi'nde gün itibarıyla saat 11.00'da ameliyata girdi.

Dün gece hastaneye yatan Nur Yerlitaş'ın yanında Demet Akalın, Fatih Ürek ve Stelyo Pipis vardı...

İşte ' Söylemezsem Olmaz ' ın sıcağı sıcağına ekrana getirdiği flaş gelişme!

Demet Akalın Hakkında
Demet Akalın (D. 23 Nisan 1972; Gölcük, Kocaeli), Türk pop müzik şarkıcısı, eski manken ve oyuncudur. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başladı. 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı. Aynı yı...
devamı
12 Ekim 2016 Çarşamba günü yayınlandı