Nihat Doğan'dan iddialara jet cevap!

' Söylemezsem Olmaz ' yorumcusu Nihat Doğan ' Kurtlar Vadisi Pusu ' ile ilgili açıklamaları nedeniyle diziyi yayınlayan kanalın hedefi oldu.
Pana Film Söylemezsem Olmaz Büyükada Kurtlar Vadisi Nihat Doğan 


Kendilerini Pana Film'e alenen kullandıran söz konusu medya grubu, saatlerce Nihat Doğan'ı tartıştı.

Bel altından vurmaya çalışan ve ipe sapa gelmez mevzuları ekrana taşıyan medya grubuna yanıt gecikmedi elbette. Nihat Doğan ' Söylemezsem Olmaz ' da sıcağı sıcağına yaptığı açıklamada ' Siz beni bırakın da sorularımıza, belgelerimize cevap verin! Neden Erdoğan yazılı mezar taşını dizide kullandılar? Neden katil İskender Büyük'ün araba plakasına ' RTE 321 ' yazdılar? Nasıl oldu da darbeden 2 yıl önce FETÖ'nün 1 dolarlarını çekip, yayınladılar? Niçin darbeden 2 ay önce ' KurtlarVadisiDarbe.Com ' ismini satın aldılar? Ve niçin darbeden 2 ay önce ' Kurtlar Vadisi Darbe ' markasını tescil ettirmeye çalıştılar? Ezanı neden tersten okuttular? Darbeden 1 ay önce neden Boğaz'daki köprüleri uçurmaktan bahsettiler? Darbeden 1 ay önce CIA ajanlarının Büyükada'daki konsey toplantısına nasıl gönderme yaptılar? Sorularımız açık ve net! Benle uğraşmayı bırakıp bu soruları yanıtlasınlar! ' dedi.

Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
17 Ekim 2016 Pazartesi günü yayınlandı