Nazlı Çelik, o haber ardından isyan etti

Konya'da bir kadının şikayeti nedeniyle uzaklaştırma cezası alan adam bunu ihlal edince karakolluk olup adliyeye sevk edildi. Çıkışta 5 yaşındaki oğlu da annesiyle birlikte adliyenin önündeydi. Baba adliye önünde kendini araçlar önüne atıp kadından şikayetini geri almasını istedi. Yaşanan olayda 5 yaşındaki çocuk gözyaşlarına boğuldu.
Nazlı Çelik Star Ana Haber 


İşte bu yaşananlar Star Ana Haber'in ünlü spikeri Nazlı Çelik'i adeta isyan ettirdi. Haber ardından konuşan Çelik, “Gerçekten acıyın o çocuğa. Bu tür olaylara yürek dayanmıyor. İçinden çıkılmaz bir durum. Kim haklı ya da kim haksız bir yana gördüğünüz gibi hep çocuklara oluyor. Annesine mi üzülsün babasına mı, arada kalıyor.” İfadelerini kullandı.
Nazlı Çelik Hakkında
ABD'nin Boston sehrinde Emerson College'da hem televizyon hem psikoloji alanında eğitim gördü. Türkiye'ye döndükten sonra uzun süre muhabirlik ve programcılık yaptı. Çelik, 1999 yılında NTV'de başladı. 2002 yılında Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığının davetlisi olarak Beyaz Saray ve Pentagon gezilerini içeren bir eğitim gördü. 2005 yılında Erdoğan Aktaş'la beraber Kenan Işık döneminde Star TV'ye geçti ve 2006 yılından beri Star Hab...
devamı
30 Ocak 2015 Cuma günü yayınlandı