Nazlı Çelik, Aysel Tuğluk için sert konuştu

Milletvekili Aysel Tuğluk'un askere taş atması gündemdeki yerini korurken son tepki Star Ana Haber'in spikeri Nazlı Çelik'ten geldi.
Aysel Tuğluk Nazlı Çelik Star Ana Haber Milletvekili 


Çelik, Tuğluk'un avukat olduğunu hatırlatarak ' Aysel Tuğluk bir avukat yani bir hukukçu. Üstelik uzun süredir de milletvekili yani süredir kendisine oy verenleri Meclis'te temsil ediyor. Ama elinde taş güvenlik güçlerini hedef alıyor yani çözümün bir parçası olması gerekiyor ama bu görüntüler onu karmaşanın bir parçası olarak gösteriyor. Üstelik yasaları bir hukukçu olarak çok iyi biliyorken. ' ifadelerini kullandı.
Nazlı Çelik Hakkında
ABD'nin Boston sehrinde Emerson College'da hem televizyon hem psikoloji alanında eğitim gördü. Türkiye'ye döndükten sonra uzun süre muhabirlik ve programcılık yaptı. Çelik, 1999 yılında NTV'de başladı. 2002 yılında Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığının davetlisi olarak Beyaz Saray ve Pentagon gezilerini içeren bir eğitim gördü. 2005 yılında Erdoğan Aktaş'la beraber Kenan Işık döneminde Star TV'ye geçti ve 2006 yılından beri Star Hab...
devamı
23 Eylül 2014 Salı günü yayınlandı