Musa Eroğlu'nun Veliahtı Yüksel Didikoğlu Birinci Oldu (Veliaht Final)

Musa Eroğlu'nun Veliahtı Yüksel Didikoğlu Birinci Oldu İzle (Veliaht Final)... ATV'de yayınlanan 'Veliaht' programı final yaptı. Veliaht'da Musa Eroğlu'nun veliaht adayı Yüksel Didikoğlu birinci oldu. Veliaht programı bu hafta son defa ekrana gelerek final yaptı. Nükhet Duru, Deniz Seki, Hande Yener, Cengiz Kurtoğlu, Musa Eroğlu, Niran Ünsal, Emre Altuğ, Kutsi, Rafet El Roman ve Kubat gibi müzik dünyasının ünlü yıldızlarının veliahtlarını aradığı ATV ' nin yarışması Veliaht final yaparak izleyiciye veda etti. Veliaht olarak da Musa Eroğlu'nun adayı Yüksel Didikoğlu seçildi.
Nükhet Duru Hande Yener Cengiz Kurtoğlu Emre Altuğ Ahmet Kaya 


Veliaht adayları teker teker sahne alarak yarışmada birinci olmak için terk döktü. Gecede en yüksek oyu ise Yüksel Didikoğlu oğlu aldı. Yüksel Didikoğlu sahnede önce Musa Eroğlu ile Yolun Sonu türküsünü birlikte seslendirdi. Daha sonra Ahmet Kaya'nın Nerden Bileceksiniz şarkısını söyledi.

JÜRİDEN ÖVGÜ YAĞDI

Oylamaya geçildiğinde Yüksel'e Niran Ünsal 10, Emre Altuğ 8, Kutsi 8, Nükhet Duru 9, El Roman 9 Hande Yener 10, Cengiz kurtoğlu 10 puan verdi. Jüriden toplamda 63 puan alan Muharrem Didikoğlu yarışmada Muharrem'le birlikte en yüksek oyu alan iki Veliaht adayından biri oldu.

Değerlendirmeye geçildiğinde Niran Ünsal 'Ahmet Kaya ve Kıvırcık Ali'den sonra dinlediğim en güzel yorum' şeklinde değerlendirme yaptı. Cengiz Kurtoğlu ise 'Ahmet Kaya ve Kıvırcık Ali'y sonsuza kadar kalbimde yaşatacağım. Müthiş yaşayarak söyledin. Tarzını da tavrını da belli ettin.' şeklinde yorum yaptı. Hande Yener ise 'Ahmet Kaya eseri çok güzeldi çok etkilendim ondan 10 puan verdim' dedi.

FİNAL NEFES KESTİ

Final bölümünde tüm yarışmacılar toplu şekilde sahneye davet dildi. Daha Sonra yarışmayı kaybeden isimler teker teker açıklandı. Finalde son üçe Niran Ünsal ' ın kızı Hande, Musa Eroğlu'nun veliaht adayı Yüksel ve Emre Altuğ ' un adayı Muharrem kaldı. Yarışmayı kazanan ise Musa Eroğlu ' nun 'Veliaht'ı Yüksel oldu. Yüksel şaşkınlıkla beraber büyük bir sevinç yaşarken tüm yarışmacıları sahneye davet ederek kendisine birinciliği getiren Ahmet Kaya'nın Nerden Bileceksiniz şarkısını yeniden seslendirdi. -Star-

Emre Altuğ Hakkında
Biyografi [değiştir] 14 Nisan 1970 tarihinde İstanbul'un Levent semtinde ev hanımı bir anne ve diş hekimi bir babanın ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Ailesi Niğde kökenlidir. Profesyonel muzisyen olan ağabeyi Ahmet Altug, yengesi Ethel Hanım ve yeğenleri Eren ve Emir Amerika'da yaşamakta. Lise hayatında babasının ticaret sevdası yüzünden Şişli Terakki Lisesi'nde 1 yıl sınıf tekrarı yaptı. Sanat hayatına lisede kızlarla iyi iletişim kurmak içi...
devamı
18 Kasım 2013 Pazartesi günü yayınlandı