Murat Övünç yardım için toplanan parayı cebine mi indirdi?

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, kanser hastası bir çocuk için sosyal medyada başlattığı yardım kampanyası sonunda toplanan paraları himayesinde tutarak aileye vermediği iddiasıyla dava açıldı.
Nur Yerlitaş Söylemezsem Olmaz 


Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Murat Övünç hakkındaki iddialara cevap verdi.

AİLE BENİ TEHDİT ETTİ

Toplanan paraların bir tek kuruşuna elini sürmediğini söyleyen Murat Övünç 'Benim bu günlerde biraz büyümem... İki kanalda program yapıyorum, kitabım çıktı... Bilmiyorum neden böyle ama aile bana 'eğer bize destek olmazsan senin yardım paralarını cebine indirdiğine dair haber çıkaracağız' dedi şeklinde konuştu.

Murat Övünç hakkındaki iddia hakkında şunları söyledi;

PARA TOPLADIĞIMI KANITLASINLAR

Diyorlar ki Murat Övünç bir kampanya yaptı bir hesap numarası vererek para topladı böyle bir şey yok bunu kanıtlasınlar. Ne böyle bir video var ne de böyle bir hesap var bunu kanıtlasınlar. Benden 50 bin lira para talep ettiler şahitlerim var. 'Seni televizyona veririz' dediler nitekim verdiler de. Nur Yerlitaş'ın verdiği yardımı televizyona verdiler. Amaç Nur Yerlitaş'tan para almaktı. Nur Hanım onlarla muhattap bile olmadı.

TOPLANAN PARANIN HEPSİ ANNEYE TESLİM EDİLDİ

Aile için toplanan paranın ne kadar olduğunu bilmediğini iddia eden Murat Övünç paranın hepsi annenin eline teslim edildi dedi.
Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
5 Şubat 2018 Pazartesi günü yayınlandı