Minik Muhammed canlı yayında adamlık dersi verdi

Vodafone Arena ' nın bir an önce bitirilmesi için 2 yıl harçlıklarını biriktiren Beşiktaşlı minik Muhammet, Beyaz Show'a konuk oldu.
Beyazıt Öztürk Fikret Orman Beyaz Show Vodafone 

Beşiktaş taraftarı olan 10 yaşındaki minik taraftar Muhammet Alpak, Başkan Fikret Orman ' a Vodafone Arena ' nın inşası için 85 TL verdi.

O FORMAYI LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA VERDİ

Beyaz Show ' un konuğu olan Beşiktaşlı 10 yaşındaki minik taraftar Muhammet Alpak Başkan Fikret Orman ' ın kendisine hediye ettiği imzalı formayı, lösemili çocuklara vermesi için Beyazıt Öztürk ' e hediye etti.

BENDEN DAHA ÇOK İHTİYAÇLARI VAR

Minik taraftar Muhammed ' Bu formanın benim için manevi değeri çok yüksek. Ama lösemili kardeşlerimin buna benden daha çok ihtiyacı var. ' diyerek örnek bir davranışa imza attı.

HEDİYEYİ HEDİYE ETMEK SÜNNETTİR

Beyazıt Öztürk'ün ' Bu forma sana hediye edilen forma mı? ' sorusu üzerine Muhammed ' Hediye hediye etmek sünnettir ' yanıtı verdi. Muhammed'in yanıtı salondan büyük alkış aldı.
Beyaz ise Muhammed'e ' Sen çok büyük bir adamsın. Gönlü büyük, harika bir adamsın. Hep böyle kal ' dedi.



Beyazıt Öztürk Hakkında
Babasının polis olması nedeniyle, ilk ve orta öğrenimini Anadolu'nun farklı illerinde tamamladı. O zamanlar iki aşamalı olarak yapılan üniversite giriş sınavının ilk aşamasını geçip ikincisini kazanamayınca, resim yeteneğini değerlendirebileceği düşüncesiyle güzel sanatlara yöneldi.Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Seramik-Heykel bölümünü kazandı. Aynı zamanda lisanlı basketbolcu olan Öztürk, üniversite eğitimini sürdür...
devamı
28 Kasım 2015 Cumartesi günü yayınlandı