Kim Milyoner Olmak İster - 3 Dakikada Elenen Tıp Öğrencisi 'Mert Sızman'

Kim Milyoner Olmak İster - 3 Dakikada Elenen Tıp Öğrencisi 'Mert Sızman'... Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının bilindik sahnelerine bir yenisi daha eklendi. Tıp öğrencisi Mert Sızman 3 dakikada yarışmaya veda etti.
Veda Dizisi Tıp Öğrencisi Kim Milyoner Olmak İster 


Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının dünkü bölümünde Kenan Işık 'ın karşısına geçen bir isim de tıp öğrencisi Mert Sızman oldu. Yarışmanın hemen başında ilk 3 soruya doğru cevap veren Sızman, aynı başarısını 4 soruda gösteremedi. ''Park yeri levhası, genellikle hangi şekildedir? ' sorusuna yanış cevap veren Sızman elenmekten kurtulamadı.

Kenan Işık 'ın karşında sadece 3 dakika kalabilen Sızmaz izleyenlerde hayal kırıklığı yarattı. Sızmaz, gösterdiği bu performans ile yarışmaya erken Veda eden üniversite öğrencilerinin son örneği oldu.
Veda Dizisi Hakkında
Esir Şehirde Bir Konak1920’lerin İstanbul’u. 1. Dünya savaşı sonrası, işgal yılları. Yoksulluk ve zorluklar içinde bir ülke, bir kent; İstanbul. Maliye Nazırı Mehmet Reşat Bey; Padişahına sadakatle, ülkesini işgal edenlere başkaldırmak arasında sıkışmış, vicdani yükleriyle boğuşan dürüst bir bürokrat, bir Osmanlı aydını. Evin hanımı, M. Reşat’ın karısı Behice ve ona sonsuz mutluluğun garantisi gibi görünen konağında kalıcı bir misafire dönüşen,...
devamı
4 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı