Kim Milyoner Olmak'de İster Şeyma Özin 1 Milyonluk Soruda Elendi İzle

ATV 'nin sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk yaşandı. Kim Milyoner Olmak İster'de üniversite öğrencisi Şeyma Özin, 1 milyonluk soruya kadar gelen ilk yarışmacı oldu. Şeyma Özin Kim Milyoner Olmak İster'de final sorusunu açtırdı. Şeyma büyük bir cesaret örneği göstererek final sorusuna cevap verdi. Kim Milyoner Olmak İster'in final sorusuna yanlış cevap veren Şeyma Özin gözyaşlarına hakim olamadı.
Televizyon Galatasaray Üniversitesi Mısır Galatasaray Kim Milyoner Olmak İster 


ATV ekranlarında Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyonler Olmak İster yarışmasında bir ilk yaşandı. Şeyma Özin 1 milyonluk soruya cevap verdi. Peki Kim Milyoner Olmak İsterde 1 Milyonluk soru neydi ve Şeyma Özin bu soruya ne cevap verdi. Kim Milyoner Olmak İster Yarışması bir ilke sahne oldu. Galatasaray Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü öğrencisi Şeyma Özin olağanüstü bir yarışma çıkararak Kim Milyonler Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu açtırdı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyonluk soru bir tarih sorusuydu. Ve bu soru eski Mısır döneminden firavunların yaptığı bir deneyle ilgiliydi. Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soru ekranlara şöyle yansıdı.

Heredot'un yazdığı,Mısır Firavunun dilin kökeni deneyinde,doğunca çocuğa verilerek kapatılan,o dahil kimseyle konuşturulmayan çocuğun söylediği ilk kelime nedir?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bu sorunun şıkları ise aşağıdaki gibi sıralandı.

A)Ver B)Anne C)Ekmek D)Su

ŞEYMA ÖZİN YİNE AKIL YÜRÜTTÜ AMA..


Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruya kadar akıl yürüterek gelen genç yarışmacı Şeyma Özin'in bu soruya cevap verip vermeyeceği büyük bir merakla beklendi. 1 Haziran 2013 Cumartesi akşamı yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının tüm zamanı bu soruya ayrıldı. Şeyma Özin yine yaptığı yorumlarla izleyiciyi ekran başına kilitledi.

KENAN IŞIK'IN 250 BİN LİRALIK TEKLİFİNİ REDDETTİ

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk sorunun cevabını bilmeyen ama buna rağmen büyük bir risk alarak soruya cevap vermeye karar veren Şeyma Özin, Kenan Işık'ın kendisine sunduğu 250 bin lira değerindeki çeki reddetti ve 1 milyonluk soruyu cevapladı. Şeyma Özin sorunun doğru cevabı olarak A şıkkında bulunan VER cevabını söyledi. Ancak Kim Milyonler Olmak İster'de 1 milyonluk sorunun doğru cevabı C şıkkında yer alan EKMEK'ti. Bu sonuçla Kim Milyoner İster yarışmasının rekortmen yarışmacısı Şeyma Özin yarışmadan 15 bin liralık ödülle ayrıldı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Cevabının doğru olmadığını öğrenen Şeyma Özin, 1 milyon liralık ödülü kaybedince ekranda gözyaşlarına boğuldu. Yarışmacıyı teselli ise yine Kenan Işık'a kaldı. Yarışmacı, A şıkkını tercih ederek ' ver ' cevabını verdi. Sorunun cevabı ise ekmek olduğu ortaya çıkınca büyük şok yaşandı. Açılan şıklarda doğru cevabın ekmek olduğu ortaya çıkınca Şeyma Özin, ekranda gözyaşlarına boğuldu. İnsan olarak Şeyma'dan çok etkilendiğini söyleyen Kenan Işık, yarışmacıya başarılar dilerken ekrandaki izleyiciler de büyük şok yaşadı!
2 Haziran 2013 Pazar günü yayınlandı