Kezban Hatemi paralel yazarlara yüklendi

A Haber'de Sevilay Yükselir moderatörlüğünde yayınlanan 'Yüzde Yüz Siyaset' programına bu hafta Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, Avukat Kezban Hatemi, Denge Araştırma Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Yıldız ve Sanatçı Niran Ünsal katıldı.
Sevilay Yükselir A Haber Kezban Hatemi 


New York Tımes gazetesinin Türkiye'de seçim öncesi kaos olduğuna dair haberlerinin ve Doğan Medyası'nın provokatif manşetlerinin tartışıldığı programda Hatemi, hedefin ne olduğunu açıkladı.

PARALEL ANLAMDA BEDDUA EDİYORUM

Paralel medyaların Türkiye üzerinde karabulutlar var iddialarını yanıtlayan Hatemi “Türkiye üzerinde karabulutlar, Allah'a çok şükür fiziksel olarak ta yok, manen de yok, madden de yok. Allah karabulut niyetinde olanların üzerine yollasın diyerek paralel anlamda beddua ediyorum.” dedi.

BU ÜLKEYİ KAOS ÜLKESİ OLARAK GÖSTERMEK İSTEYENLER VAR

Türkiye'yi kaos ülkesi olarak gösterilmeye çalışıldığını söyleyen Hatemi “Şimdi baktığın zaman referansını behli zamandan alıyor. Yani bu tam paralel örgütün yandaş yaklaşımı. Türkiye'yi bir kaos ülkesi şeklinde tasvir ediyor ve bunu da seçilmiş Cumhurbaşkanına bağlıyor. Mağlum medyanın Mursi benzetmesinden sonra aynı paralellikte kritik bir seçim devresine girdiğini söylüyor. Türkiye'nin üzerinde dolaşana karabulutlar yani bu çok ciddi bir şekilde dış mihrapların devrede olduğunu, gözünün bizim üzerimizde olduğunu Türkiye'nin ekonomisinin yükselişte olduğunu ama bakın çok dikkatli olmalıyız. Bu ülkeyi kaos ülkesi olarak göstermek isteyenlerin ve bununda yanında yer alan bu ülkeye en büyük ihaneti işte o zaman yapar.” ifadelerinin kullandı.

RUHUNU 1000 DOLARA SATAN BÜROKRATLAR VAR

Türkiye üzerinde provokasyonların yapılmaya çalışıldığını ifade eden Hatemi “Bu ülke de ruhunu 1000 dolara satan profesör, akademisyenler ve bürokratlar var. Paralel yapınını 1000 dolara satın aldığı New York Tımes'ın zavallı yazarları bunlar. Ben yazar bile demiyorum. Aklı sıra o küçücük beyinleriyle Türkiye'de provokasyon yapmak istiyorlar, avuçlarını yalayacaklar.” diyerek paralel yazarlara göndermede bulundu.
Sevilay Yükselir Hakkında
Daha önce Habertürk'te Çapraz Ateş isimli programın hem hazırlayıcısı hem de sunucusuydu. Yükselir,Fatih Altaylı ile bazı programlarda görev almıştır. Ayrıca Sevilay Yükselir bir zamanlar AK Parti'den Belediye başkanlığı adaylığı için teklif aldığını fakat gazetecilik yapmak istediği için bu teklifi reddetmiştir. Olaylar ve Gerçekler Adlı programda Fatih Altaylı ile çalışmıştır. Sevilay Yükselir Beyaz Tv'de Acı Kahve ve Dört Kadın Bir Erkek pr...
devamı
26 Mayıs 2015 Salı günü yayınlandı