İşte Benim Stilim'den Kim Elendi? İşte benim Stilim 21 Şubat Eleme Gecesi

TV8 ekranlarının moda yarışması yeni ismi ile 6.hafta eleme heyecanını yaşadı. İşte Benim Stilim'e 6. hafta eleme gecesinde Gülay Hançer veda etti.
Kemal Doğulu Nur Yerlitaş Uğurkan Erez Öykü Serter Hadise Açıkgöz 


İşte Benim Stilim'de 6 hafta eleme gecesinde en düşük puanı alan Gülay ve arkadaşları tarafından tarzı beğenilmeyen Özden son iki isme kaldı. İşte Benim Stilim jurisinin yaptığı oylama ile yarışmadaki hayallerine veda eden isim Gülay Hançer isimli yarışmacı oldu.

İşte Benim Stilim eleme gecesinin konuk jürisi ise ünlü sanatçı Hadise oldu. Hadise birbirinden güzel şarkılarıyla yarışmaya renk kattı. Hadise ' nin gidecek ismi söylemesinden önce görüşlerini ifade eden Kemal Doğulu gidecek ismin netleşmesine sebep oldu. Böylece Hadise ' nin kimin kalacağını söylemesi sonucu değiştirmemiş oldu.

Hadise Açıkgöz Hakkında
Hadise Açıkgöz (D. 22 Ekim 1985), Belçikalı-Türk şarkıcı ve söz yazarı. Mol, Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyüdü. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldı, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başladı. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanındı. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye...
devamı
22 Şubat 2015 Pazar günü yayınlandı