İstanbul'da En Son Hava Durumu

İstanbul'da En Son Hava Durumu, Türkiye'de Hava Durumu Ankara - İzmir - İstanbul (10.01.2013) Son dakika hava durumu. 10 Ocak 2013 Türkiye'de hava durumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Durumu, İstanbul Hava Durumu. En güncel hava durumu bilgisi, Ankara Hava Durumu, İzmir Hava Durumu, Ankara Hava Tahmini, İstabul Hava Tahmini ve Yurttta hava durumu.
Son Dizisi Hava Tahmini Hava Durumu Meteoroloji Meteoroloji Genel Müdürlüğü 


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, iç ve batı kesimlerde kuvvetli lodos sebebiyle baca gazı zehirlenmelerine dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin batı kesimlerinde bu akşam ve gece saatlerinden itibaren rüzgarın güney ve güneybatıya (lodos) dönerek etkisini artırması, yarın ve cumartesi günü iç ve batı kesimlerde kuvvetli esmesinin beklendiği belirtildi. Açıklamada, lodos sebebiyle yaşanabilecek soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.


Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
10 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı