İsmail Türüt: Nur Yerlitaş ismini değiştirsin

Ünlü modacı Nur Yerlitaş'a şehitler hakkında sarf ettiği skandal sözler nedeniyle toplumun her kesiminden tepki geldi.
Nur Yerlitaş Uyan Türkiyem İsmail Türüt Tahir Sarıkaya 


Sanatçı İsmail Türüt de Nur Yerlitaş'a şehitler için yaptığı saygısılık nedeniyle çok sert tepki gösterdi.

Beyaz TV'de yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem adlı programa konuk olan ünlü sanatçı çok sert açıklamalarda bulundu.

Kendisinin şehit dayısı olduğunu söyleyen İsmail Türüt şehitlik makamı çok büyüktür bunu anlamayan Nur Yerlitaş zavallının tekiymiş kendisini kınıyorum. Ayıp etti ismi Nur, bakın hemen ismini değiştirmesi lazım. Nur ama Nursuz gibi... Benced Nursuz olmalıdır. Soyadı Yerlitaş, yerli olamaz bu hemen kendisine yabancı yazmak lazım. Hem ismine hem de soy ismine hiç yakışmadı. İkisinin de değişmesi lazım. O şehidi doğuran da bir kadın sen de bir kadınsın dikkat etmen lazım. Bunlar bu değerlerden anlayamazlar anlayanları da afaroz ederler. Bu bölücüleri övenleri baş tacı ederler bu ülkede, bunları yaşadık bu ülkede. Nur Hanım'ın yaptığı ne ilk ne de son olacak. Özür dilemişse üstüne fazla gitmemek lazım ama ben kendisini şiddetle kınıyorum.
Uyan Türkiyem Hakkında
Ekranların samimi, heyecanlı, dürüst, doğal ve güler yüzlü habercisi 'Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem' başlıyor. Sabahlarınızı mizah dolu haberlerle renklendirmeye geliyoruz. Tahir Sarıkaya ile Uyan Türkiyem, her Cumartesi - Pazar saat 08:00'da Beyaz TV'de......
devamı
27 Kasım 2017 Pazartesi günü yayınlandı