Işın Karaca'nın aşkı umumi tuvalette başlamış

“Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu özel bölümünde Işın Karaca – Tuğrul Odabaş, Emel – Latif Doğan, Larisssa – Burak Gacemer, Tuğba Sarıünsal – Sinan Çalışkanoğlu çiftleri yarıştı.
İlker Ayrık Işın Karaca Ben Bilmem Eşim Bilir 


Yarışmanın başında İlker Ayrık ile Işın Karaca arasında geçen diyalog herkesi gülme krizine soktu. Sunucu İlker Ayrık ' ın ' Nasıl Tanıştınız? ' sorusunu yanıtlayan Karaca “ 20 yıllık kankaydık. Ama itiraf etmek lazım 20 yıl önce de ben bundan çok hoşlanıyordum. Gerçi o zaman daha bir yakışlıydı. Daha az kiloluydu ve saçı vardı. Bana başka bir versiyonu geldi” diye konuştu.

UMUMİ TUVALETİN ÖNÜNDE ÖPTÜ

İkisinin de moralmen düşük olduğu dönemde birbirlerini bulduklarını belirten ünlü sanatçı “ ikimizin de düşük olduğu bir dönemde birbirimize çok iyi geldiğimiz bir dönem oldu. Aşk bir anda başladı ve umumi tuvaletin önünde beni öpüverdi” dedi.

İlker Ayrık Hakkında
2008-2009 sezonunda Cimri oyunu ile Kent Oyuncuları'na katıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, 2002'de beri birçok sinema, dizi ve reklam çalışması yaptı. Rol aldığı oyunlar: Annem Yokken Çok Güleriz Cimri Uçurtmanın Kuyruğu Sığıntılar Vişne Bahçesi Oz Büyücüsü Filmografisi: 80'ler 2012 - Çağatay Çakallarla Dans 2010 – Servet Memlekette Demokrasi Var 2010 – Uzatmalı Sıtkı Geniş Aile 2009 – Mürsel A.R.O.G 2008 – Esnaf Cesaretin Var mı Aşka 200...
devamı
1 Nisan 2015 Çarşamba günü yayınlandı