Hüseyin Gülerce: Fethullah Gülen'in yerinde olsam

Hüseyin Gülerce : İddialar karşısında objektif ve makul bir duruş sergilenmedi hizmet medyasında. İddialarla ilgili şunlar söylenmesi gerekiyordu. Bunlar çok ciddi iddialar .Bunların araştırılması bizde istiyoruz. Hatta herkesten çok biz istiyoruz denmeliydi. Mesela Sayın Gülen içn kırmızı bülten çıkarılacak değil mi? Ben Sayın Gülen'in yerinde olsam ' Ben öyle uluslararası suçlu gibi aranacak bir insan değilim .Ben yaptıklarımdam eminim arkadaş.
Hüseyin Gülerce Cumhurbaşkanı Hidayet Karaca Fethullah Gülen 


Sizin adeletiniz maksatlı da olsa velevki hükümetten talimat da alıyorsanız ben kendim gelirim kendi ifademi de kendim veririm ' demesi lazım. ABD iade edermi bilmem o işe ben girmem.Bu benim dediğimin önünü kesti Sayın Gülen. ' Hiç Hz.Musa teslim olmuş mu ' dedi. Bir yandan Hidayet Karaca içeri giriyor. Onlara diyor ki ' Keşke orada olsaydım ' Cumhurbaşkanı'nın sözü de ağır oldu ' Elinize tutan yok sizi tutan yok buyrun gelin ' Bütün hizmet aleyhindeki havayı dağıtması için ' Geliyorum , konuşacağım. Benim bu işlerle ilgili hiçbir alakam yok. Ben istiyorum ' demesi lazım.
Hüseyin Gülerce Hakkında
İlkokulu Enez'de, ortaokulu Keşan'da bitirdi. Edirne Öğretmen Okulu'nda okudu. İstanbul Yüksek Öğretmen Okulu'nu ve İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik bölümünü bitirdi. İstanbul'da 1969-1977 yıllarında Yeniden Milli Mücadele dergisinde ve Bayrak gazetesinde muhabirlik ve köşe yazarlığı yaptı. Yalova Lisesi fizik öğretmenliği ve müdürlüğü ile Bursa Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.Anavatan partisinden milletvekilig...
devamı
21 Aralık 2014 Pazar günü yayınlandı