Hürriyet Gazetesi ülkücülerle dalga geçti

Star Gazetesi yazarı Cem Küçük Hürriyet Gazetesi ve ülkücüler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cem Küçük, 1999 yılında Rahşan affında, Hürriyet Gazetesinin ülkücüler dalga geçtiğini vurgulayarak “1999 yılında bir af çıkacaktı Rahşan affı denilen. O dönemde 10 adam 20 adam öldüren DHKP-C ' liler, PKK ' lılar bile af edilmişti. O dönem biliyorsun Haluk Kırcı ve bazı ülkücülerde o kapsama giriyorlardı. O dönemde 10 tane bombalama yapan 30 kişiyi – 40 kişiyi öldüren adamaları affederken, Haluk Kırcı ve beraberindeki ülkücüleri affetmediler. Onun başını da Hürriyet gazetecisi çekti ve ülkücülerle öyle bir dalga geçtiler ki ülkücüler kendi adamlarına af getiremedi.” dedi.
Cem Küçük Aydın Doğan Star Gazetesi Hürriyet Gazetesi 


BEYAZ ÇORAPLI MAGANDALAR

Hürriyetin ülkücüleri sevmediğini en ufak bir durumda onları boğacaklarını belirten Küçük “Bunlar beyaz çoraplı mangalar diye Hürriyet gazetesinin kaç tane haberini gösterebilirim. Dolayısıyla genç ülkücü kardeşim bunlar sizin sempatizanınız değiller. En ufak bir durumda sizi boğarlar. 99 ' da boğdular. Güçleri yetti boğdular. Bunlar ülkücülerden hazzetmezler. Yeniçağ gazetesinin Aydın Doğan ve gazetesine güzelleme yapması doğru değil.” ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET GAZETESİ ÇALIŞANI DHKP-C SEMPATİZANI

Hürriyet Gazetesi çalışanlarının arasında DHKP-C sempatizanı olduğunu söyleyen yazar “ Bugünkü Hürriyet gazetesinde bir tane DHKP-C bombacısı ile bir tane haber yok. Çünkü bu gazetenin 200–300 çalışanı DHKP-C sempatizanı. Mirgün Cabas ' ı görüyoruz hala program yapıyor orada ve oraya da hala katılan arkadaşlarımız var. Adam terör örgütünü övdü. Savcının katili savundu. Hala o adamın programına çıkanlar var.” diyerek Hürriyet ' in neden DHKP-C haberlerini yayınlamadıklarına açıklık getirdi.

22 Mayıs 2015 Cuma günü yayınlandı