Hülya Avşarla PSYnin Kopartan Diyaloğu (Yetenek Sizsiniz Türkiye - Gangnam Style)

Tüm dünyada 'Gangnam Style' dansıyla milyonları peşinden koşturan PSY önceki gün katıldığı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' çekimlerinde sempatikliğiyle izleyicileri etkiledi.
Hülya Avşar Gangnam Style Yetenek Sizsiniz Türkiye Alp Kırşan 


HÜLYA AVŞAR İLE ALP KIRŞAN DA EŞLİK ETTİ

'Yetenek Sizsiniz Türkiye'de jüri ile birlikte yarışmacıların performanslarını izleyen dünyaca ünlü yıldız ardından sahnede Hülya Avşar ve Alp Kırşan ile o meşhur dansına eşlik etti.

3 KEZ ARDARDA

Bu arada salondaki tüm konuklara 1500'ün üstünde Gangnam baskılı tişörtler ve PSY gözlükleri hediye edildi. Bu şaşırtıcı sürpriz karşısında oldukça etkilenen Koreli yıldız PSY salondaki atmosferle adeta şaşkına döndü ve efsane şarkısını 3 kez ardarda söyledi.

'İŞTE EN GÜZEL SEYİRCİ'

Dünyaca ünlü bir yıldızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Acun Ilıcalı ise 'Sıcak bir insan olduğunu tahmin ediyordum ama bu kadarını tahmin edemedim. Seyircimizin enerjisinden o kadar çok etkilendi ki, çekim sonrasında Tweet atıp 'İşte en güzel seyirci ' yazdı. Pazar akşamı çok eğlenceli bir bölüm izleyicimizi bekliyor ' dedi.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
24 Şubat 2013 Pazar günü yayınlandı