HDP milletvekilerinin siyasi kariyeri bitti

Beyaz TV ' de yayınlanan Dinamit programında son zamanlarda yaşanan terör olayları konuşuldu. Programın yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı, HDP ' li milletvekiller hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Dinamit Rasim Ozan Kütahyalı Selahattin Demirtaş Hdp Kandil 


HDP ' li 80 milletvekilinin siyasi hayatlarının bittiği vurgulayan Kütahyalı “Kandil ' e diyemiyorlar ki ' kardeşim bu polisi öldürmek ne demek. Yaptığınız terördür. ' Belki söylemekte istiyorlar. Kendi iradelerini rehin vermeyi hepsinin düşündüğünü, düşünmüyorum. Siyasi kariyerleri büyük oranda bitti.” dedi.

HDP Kandil ilişkilerini değerlendiren Kütahyalı şunları kaydetti;

KANDİL DEMİRTAŞ ' I TERSLİYOR

HDP için Allah rahmet eylesin. Maalesef HDP meşru ve etkili bir parti olma şansını bu 2 ay içinde kaybetti. Halbuki 80 milletvekili olan bir siyasi parti ama hala, bakın Selahattin Demirtaş o kadar reklamı yapıldı. Çıkmadığı kanal kalmadı. Bütün büyük holding medyaları onun emrine tahsis edildi ama Demirtaş bir söz söylüyor, yarım saat sonra Kandil ' den bir açıklama geliyor, Demirtaş ' ı tersliyor. Demirtaş cevap vermiyor. Desene ' Ben % 13 oy almış bir partinin genel başkanıyım. Siz kim oluyorsunuz. ' diyemiyor.

80 MİLLETVEKİLİNİN HİÇBİR İŞLEVİ YOK

Kandil ' deki birkaç adam hatta KCK ' nın komiseri olarak tanıtan birkaç adam bile Selahattin Demirtaş ' ın ağzını kapatabiliyor. Böyle bir siyasi parti olamaz. Böyle bir siyasi partiyle de çözüm süreci zaten gidemez. Çözüm süreci MİT ile İmralı arasında devam eder. 80 milletvekili çok önemli ama hiçbir işlevleri yok.

SİYASİ KARİYERLERİ BİTTİ

Kandil ' e diyemiyorlar ki ' kardeşim bu polisi öldürmek ne demek. Yaptığınız terördür. Belki söylemekte istiyorlar. Kendi iradelerini rehin vermeyi hepsinin düşündüğünü, düşünmüyorum. Siyasi kariyerleri büyük oranda bitti.
Dinamit Hakkında
Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, her Pazar farklı konukların yorumlarıyla saat 16:45’da Beyaz Tv'de......
devamı
Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında
Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Derin Futbol, Ve Gol, ve Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe programlarında yorumcudur. Kütahyalı, Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008'den itibaren Kanal T'de anahaberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 içinde Kanal T'den ayrıldı ...
devamı
Selahattin Demirtaş Hakkında
Selahattin Demirtaş 1973 yılında Diyarbakır’da doğdu, ilkokul ve liseyi burada bitirdi. Lise sonrasında 9 Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu’nda okumaya hak kazanan Demirtaş, iki yıl okuduğu bu bölümden politik gerekçeler nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Ardından bir kez daha girdiği üniversite yerleştirme sınavında Ankara Üniversite Hukuk Fakültesi’nde okumaya hak kazandı ve başkente taşındı. Hukuk Fakültesi’nden mez...
devamı
25 Temmuz 2015 Cumartesi günü yayınlandı