FOX TV spikerinin zor anları

Fox TV ' de sabah yayın yapan ' Bilmek Zorundayız ' programını sunan İsmail Küçükkaya, , iktidar lehinde olan konuşmacılara daha az yer vererek konuşmalarını da reklamlarla kesince, çok sayıda kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan lehinde sloganlar atarak Küçükkaya'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ' ın memleketi Rize ' de yayınını kesmek zorunda bıraktı.
İsmail Küçükkaya Rize Belediyesi Cumhurbaşkanı Hükümet Recep Tayyip Erdoğan 

Katılımcılardan alınan bilgiye göre, katılımcılar arasından muhalif görüşlüleri tespit edip yayına alan İsmail Küçükkaya, Rize ' de zor anlar yaşadı. Hükümet politikalarını savunan konuşmacıların sözlerini sık sık kesen, sık sık vtr ve reklam vermek zorunda kalan Fox TV adeta taraflı yayıncılığını ortaya koydu fakat Rize ' de aradığını bulamadı.

' EN ZOR YAYINIMDI '

Konuşmacıların seslerinin kesildiği ve açıkça taraflı yayın yaptığı katılımcılar tarafından konuşuldu. Aradığını bulamayan İsmail Küçükkaya “en zor yayınımdı” cümlesini yayın esnasında da kullandı. Programın son kısmında, uzun bir reklam arasından sonra bariyerlerin önüne istediği kişileri alan İsmail Küçükkaya tam istediği cümleleri duyacakken gençlerin Recep Tayyip Erdoğan sloganlarını kesemeyerek programını sonlandırmak zorunda kaldı.
Yayın ekibinin ayrıca Rize Belediyesi ' nden yayın yapmak için yer istediği fakat belediyenin gösterdiği yerde yayın yapmadığı, muhalefet partilerinin Rize temsilciliklerine gelmeden önce haber verdikleri de öğrenildi.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
30 Nisan 2015 Perşembe günü yayınlandı