Fatih Tezcan'dan Bomba Alparslan Türkeş iddiası!

A Haber ' de usta televizyoncu Can Okanar ' ın yönettiği “Anlatılmamış Öyküler”in dün geceki konuklarından biri de Araştırmacı-Yazar Fatih Tezcan ' dı.
Fatih Tezcan Alparslan Türkeş 


Tezcan, MHP Eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı ve şu açıklamaları yaptı: “Türkeş ölmeden 3 gün önce Suriye sınırından Türkiye ' ye giriş yapan ve en üst düzey kademelerde olduğu istihbaratı alınan 2-3 kişiden söz ediliyordu. Bu bir suikast timiydi. Bu rapor geldiğinde Türkeş öldü. Türkeş ' in ölümünden 15 gün önce de Ürdün ' de İsrail karşıtı bir diplomat öldürülmüştü. O da renkli meyve suyuyla ölmüştü. İsrail ' in, Mossad ' ın otopside anlaşılmayacak bir zehir türünden bahsediliyordu.”

Fatih Tezcan Hakkında
1976 yılında İstanbul'un Bakırköy ilçesinde doğdu. Dedeleri Osmanlı muhaciridir. Eski bir İstanbul ailesine mensub olan Şükriye Hanım ile Fahri Bey'in evlâdı. İlk ve ortaokulun ardından Behçet Kemal Çağlar Lisesi'ni 1993'te İstanbul'da bitirdi. Askerliğini 1996-1997 yıllarında sırasıyla Isparta, Çanakkale ve Siirt'te yaptı. 1999'da, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi bölümünü kazandı ancak okulun 2.senesinde ailev...
devamı
19 Kasım 2013 Salı günü yayınlandı