Fatih Portakal: Hülya Avşar da olmasa CHP'nin haberini yapamayacağız

Fox Tv Ana Haberi'ni sunan Fatih Portakal'ın anamuhalefet partisi hakkında yaptığı gönderme CHP'lileri çok kızdıracak türden...
Tazminat Davası Hülya Avşar Anamuhalefet Fox Tv Fatih Portakal 


Sanatçı Hülya Avşar, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ikinci kez mahkemeye verdi.

Fox Tv'nin ana haberi spikeri Fatih Portakal da bu haberi izleyicileri ile paylaşmadan yaptığı yorum ile başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP'ye ince bir göndermede bulundu.

Fatih Portakal, Hülya Avşar'ın Kemal Kılıçdaroğlu'nu mahkemeye verdiğini açıklamadan önce ' Anamuhalefet şimdi bana kızacak ama Hülya Avşar da olmasa CHP'nin haberini yapamayacağız gibi ' dedi.

Fatih Portakal'ın bu sözleri CHP'nin ne kadar aciz bir politika izlediğini gözler önüne serdi.

Bakalım ünlü spikerin bu düşüncelerini dile getirmesinin ardından CHP'den ne tür bir açıklama yapacağı da şimdiden merak konusu...

KILIÇDAROĞLU'NA İKİNCİ DAVA

Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu'na 50 Bin Liralık tazminat davası açan Hülya Avşar bu kez de Kılıçdaroğlu'nun 'Yalakadan sanatçı olmaz' sözleri için 100 bin liralık tazminat davası açtı.

Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin ölçüsüzce olduğu belirtilen dilekçede, Kılıçdaroğlu'nun canlı yayında Hülya Avşar'ı aşağıladığı ifade edildi.

Yalaka kelimesinin anlamına da değinilen dilekçede, “Yalaka kelimesinin eş anlamı olan dalkavukluk, günlük hayatta yağcılık yağdanlık gibi değişik kavramlarda da ifade edilen, insanları aşağılamak için kullanılan, makam, servet, güç, şöhret sahiplerine karşı yapılan ve karşılığında da çıkar elde edilen bir davranış şeklidir” denildi.

Dilekçede, “Dalkavukluk ya da yalakalık, onur kaygısı yaşamayan, yeteneğine güvenmeyen, beceriksiz ve basiret yoksunu kişilerin, üretmeden yaşam sürdürmesinin cazip bir yoludur. Ayrıca özgür irade oluşturacak eğitim ve kültürden yoksun bir kişilik hali olup yüklendiği kişi için de aşağılayıcıdır” ifadeleri yer aldı.

22 Aralık 2014 Pazartesi günü yayınlandı