Evleneceksen Gel / Fırıncı damat adayına ekmek sorusu

Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel adlı izdivaç programında yaşananlar dikkat çekmeye devam ediyor.
Seda Sayan Evleneceksen Gel Uğur Arslan 


Uzun süredir programda kendisine kısmet arayan Aysun Hanım'a fırıncı Yılmaz Bey talip oldu. Gelin adayının Yılmaz Bey'e sorduğu sorular pes dedirtti.

Damat adayına fırında sadece ekmek mi yapıyorsunuz? Trabzon ekmeği, kurabiye gibi şeyler de yapıyor musunuz? gibi sorular soran Aysun Hanım stüdyoda bulunan izleyicileri güldürdü.

Bununla da kalmayan Aysun Hanım damat adayına ekmeği ekşi hamurla mı yapıyorsunuz? yoksa maya mı kullanıyorsunuz? diye sordu. Bu sorulara daha fazla dayanamayan Seda Sayan ' şuna bak ya evlilik mühabbetinde ekmeğe ekşi hamur koyuyun mu? kabartma tozunu ne kadar koyuyorsun? bizim programın önünde Nursel'in Mutfağı var oraya gidin bol bol ekmeğe ne koyuyorsun, neye ne kadar koyuyorsun bol bol konuşun ' diyerek tepkisini dile getirdi.
Seda Sayan Hakkında
Ünlü şarkıcı, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusu Seda Sayan'ın gerçek ismi Aysel Gürsaçer'dir. Türkiye'nin ilk haftalık kadın dergisi olan Seda Magazin'in editörüdür. Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Seda Sayan'ın ismi sık sık vergi rekortmenleri listesinde geçmiştir. Sabah kuşağında yaptığı "Kadın Programları" ve yıllardır izleyicilerin beğenisini kazanması, istikrarlı bir şekilde devam ...
devamı
13 Mart 2015 Cuma günü yayınlandı