Evleneceksen Gel / Ahmet ile Melek aşkında yüzler güldü

Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel adlı izdivaç programında Melek Hanım'la Ahmet Bey'in aşkını herkes üzüntüyle takip etmişti.
Seda Sayan Evleneceksen Gel Uğur Arslan 


Melek Hanım'ın ailesi kızlarını Ahmet Bey'e maddi nedenlerden dolayı vermek istememişti. Bugün ise herkesi mutlu eden bir olay yaşandı.

Programı izleyen Yusuf isimli bir vatandaş canlı yayına telefonla bağlanarak Ahmet Bey'e bir ev vereceğini açıkladı. Kızını Ahmet Bey'e vermeyen Erol Bey'e seslenen hayırsever vatandaş 'öncelikle Erol Bey'in şunu görmesi lazım hasta annesini kimseye muhtaç etmeden karda, kışta, yağmurda İstanbul'un karanlık sokaklarında ayakta durabiliyorsa annesine bakabiliyorsa kadınını sahiplenir bugün para herkeste var ama yarın el kiri gibi gidebiliyor önemli olan ahlaktır o ahlakta Ahmet'te var ben Ahmet'in arkasındayım' dedi.

Bu yaşananlardan sonra Melek Hanım'ı babası Erol Bey 'Aslında kararım olumsuzdu ama madem böyle evet diyorum' dedi. Erol Bey'in kızının Ahmet Bey'le evlenmesine izin vermesiyle stüdyoda alkış tufanı koptu.

Seda Sayan Hakkında
Ünlü şarkıcı, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusu Seda Sayan'ın gerçek ismi Aysel Gürsaçer'dir. Türkiye'nin ilk haftalık kadın dergisi olan Seda Magazin'in editörüdür. Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Seda Sayan'ın ismi sık sık vergi rekortmenleri listesinde geçmiştir. Sabah kuşağında yaptığı "Kadın Programları" ve yıllardır izleyicilerin beğenisini kazanması, istikrarlı bir şekilde devam ...
devamı
12 Mart 2015 Perşembe günü yayınlandı